Din lokale leverandør av interiørglass på Songe

Ekspertisen som gir et profesjonelt resultat

Glassets grunnleggende funksjoner er å slippe inn dagslys, gi utsyn og beskyttelse mot vær og vind. I dag finner vi glass som gjør alt dette - og mye mer. Lindland Glass AS har jobbet med glass lenge nok til å vite hvilke glassegenskaper som passer ditt behov, og hvilke du vil bli fornøyd med. Kontakt oss for råd og pristilbud for alt innen glass, plast og interiørglass på Songe. 

Erfaring og kunnskap

Som glassmester setter vi vår ære i å levere produkter og arbeid av beste kvalitet, og vi leverer med et smil. Vi er sikre på at du vil sette pris på vår fagkunnskap, enten du er entreprenør, næringsdrivende eller privatperson. 

Våre medarbeidere hjelper deg med å finne de løsninger som passer både din stil og din lommebok. 

Skreddersydde glassløsninger

Glass er et vakkert materiale som skaper lys og atmosfære. Bruk av glass i interiørdesign er en voksende trend, og her er mulighetene mange og spennende. Interiørglass kan kombineres med andre materiale som tre, stål og stein for å skape kontraster. Bruksområder kan være dusjhjørne, glass over kjøkkenbenk, speil og glassrekkverk. Herdet glass under vedovn eller tilpasset, varmebestandig glass til bruk i vedovnsdører.

 

Blyinnfattet glass

Vi har lang erfaring i produksjon av blyinnfattet glass. Har du et spesielt ønske, ta gjerne kontakt og sammen kan vi finne glasstyper og farger som passer til dine ønsker.