Det meste innen glass og plast

Tenk lys, stemning - tenk glass

Det finnes mange egenskaper i dagens glass som gjør det veldig godt egnet som byggemateriale. Nå kan du slippe inn rikelig med dagslys, samtidig som glasset har viktige tekniske funksjoner, som for eksempel solbeskyttelse, sikkerhet og brannvern. Vi leverer skreddersydde løsninger for dusjvegger på Songe og i omegn. 

Lindland Glass AS leverer alt fra standardiserte glassløsninger tilpasset dine mål. Vårt glass kommer fra anerkjente leverandører som vi har brukt over lang tid. Leverandørene er valgt for sitt store utvalg produkter av høy kvalitet. Du kan se mer om våre leverandører og besøke deres hjemmesider under Produkter.

I dag finnes det glass med svært gode egenskaper som gjør det egnet til rekkverk, både ute og inne.  Vi kan også vise deg fordelene med sikkerhetsglass. Snakk med oss om valgmulighetene innen glass til rekkverk, og hva vi kan tilby deg et godt tilrettelagt resultat.

Restaurering av dører og vinduer

Vindu

Vil du å beholde den tradisjonelle sjarmen, og samtidig ønsker å beholde de gode, gamle materialene, kan vi hjelpe deg med restaurering av gamle vinduer og dører. Vi vil da demontere og dekke til åpningene, mens vi bearbeider og ferdigstiller produktet på verkstedet vårt. Ved levering vil vi montere det restaurerte produktet i ferdigmalt stand.

Dusjløsninger

Dusjvegg i glass

Det blir mer og mer vanlig å bruke glass som et byggemateriale, og skreddersydde dusjløsninger tilpasset kundens behov, er blitt mer og mer populært.  Innglassing av hagestuer og uteplasser, glassrekkverk - inne eller ute - spør oss om tilpassede løsninger og et godt tilbud. Dette er noe som kan gi ditt hjem et moderne inntrykk og som er enkelt å vedlikeholde.

Service

Speil bak vask på bad

Service og kvalitet er et must når man arbeider med glass. Vår ekspertise er din garanti for en handel.Vi kan gi en rekke gode tilbud om du ønsker en forandring.

Skulle du ha en glasskade sikrer vi vindu eller skadet område raskt og profesjonelt, og tar samtidig mål, slik at vi kan montere nytt glass så snart som mulig. 

Ta kontakt i dag for en god løsning tilrettelagt dine behov!